contact route
physioknowledge
physioknowledge
physioknowledge
Symposia & studiedagen home over Physio Knowledge docenten agenda aanmelden
Aanmelding en inschrijving

aanmelding_schouder_2021.pdf
Datum: 16 en 17 september 2021

Voor deelname dient u het aanmeldingsformulier te downloaden en vervolgens geheel ingevuld te mailen naar info@physioknowledge.nl of te sturen naar het correspondentieadres van Physio Knowledge. Wanneer u het inschrijfformulier volledig invult en verzendt, gaan wij er van uit dat u zich definitief aanmeldt voor deelname en akkoord gaat met de algemene voorwaarden van physioknowledge. 


Voor elk symposium en studiedag bestaat een maximaal aantal inschrijvingen, geselecteerd op volgorde van binnenkomst. Bij te veel inschrijvingen wordt een wachtlijst samengesteld.

Per e-mail wordt u ge´┐Żnformeerd of u bent toegelaten of dat u op de wachtlijst staat. Indien u toegelaten bent ontvangt u 3 weken voor de cursus via e-mail uitgebreide cursusinformatie en het verzoek de cursuskosten voor de cursusdatum over te maken. 
Bij te weinig inschrijvingen zal het symposium of de studiedag geannuleerd worden. Hierover ontvangt u uiterlijk 3 weken voor de bijeenkomst bericht via e-mail.


Accreditatie
Voor alle symposia en studiedagen wordt accreditatie aangevraagd bij het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF.


Annulering
Na inschrijving kan het voorkomen dat u zich toch moet afmelden. Tot 3 weken voor de bijeenkomst is dat geen probleem. Bij afmelding binnen 3 weken voor de bijeenkomst wordt 50% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij afmelding 1 week voor de cursus / symposium wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht.

Het kan voorkomen dat de docent door ziekte of andere urgente omstandigheden plotseling verhinderd is. U ontvangt dan uw cursusgeld retour. Physioknowledge is evenwel niet verantwoordelijk voor uw misgelopen inkomsten, omdat u deze dagen had vrijgehouden. U kunt in die situatie Physioknowledge niet verantwoordelijk stellen.


Bewijs van deelname
Aan het eind van het symposium of de studiedag krijgen de deelnemers een bewijs van deelname uitgereikt.


Disclaimer
Physioknowledge is niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat door het volgen van symposia en studiedagen of voor toepassing van de behandelde leerstof tijdens deze bijeenkomsten.


Klachtenregeling 

Agenda
9 & 10 februari 2023
Diagnostiek en revalidatie van de schouder bij (bovenhandse) sporters
Meer info >>

8 & 9 juni 2023
Diagnostiek en revalidatie bij sportletsels van de knie
Meer info >>

Physio Knowledge
Correspondentieadres:
Huijghenslaan 30, 6824 JH ARNHEM
mobiel: 06-52680218

Twitter: @physioknowledg1

Physio Knowledge is CRKBO geaccrediteerd
(www.crkbo.nl), cursussen zijn vrijgesteld van BTW.
home
over Physio Knowledge
docenten
agenda
aanmelden
contact
route
© Copyright 2022 Physio Knowledge
    All rights reserved