Aanmelding en Inschrijving

Voor deelname dient u het aanmeldingsformulier bij de betreffende cursus te downloaden. Klik hiervoor op de meer-info-button van de cursus in de agenda. Vul vervolgens het aanmeldingsformulier geheel in en e-mail dit naar info@physioknowledge.nl of stuur dit per post naar het correspondentieadres van Physioknowledge. Wanneer u het inschrijfformulier volledig invult en verzendt, gaan wij er van uit dat u zich definitief aanmeldt voor deelname en akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Physioknowledge.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Voor elke cursus en masterclass bestaat een maximaal aantal inschrijvingen, geselecteerd op volgorde van binnenkomst. Bij te veel inschrijvingen wordt een wachtlijst samengesteld.

Per e-mail wordt u geïnformeerd of u bent toegelaten of dat u op de wachtlijst staat. Indien u toegelaten bent ontvangt u 3 weken voor de cursus via e-mail uitgebreide cursusinformatie en het verzoek de cursuskosten voor de cursusdatum over te maken.

Bij te weinig inschrijvingen zal de cursus of de masterclass geannuleerd worden. Hierover ontvangt u uiterlijk 3 weken voor de bijeenkomst bericht via e-mail.

 

Accreditatie

Voor alle cursussen en masterclasses wordt accreditatie aangevraagd bij het Kwaliteitsregister fysiotherapie van het KNGF en het Keurmerk Fysiotherapie.

 

Annulering

Na inschrijving kan het voorkomen dat u zich toch moet afmelden. Tot 3 weken voor de bijeenkomst is dat geen probleem. Bij afmelding binnen 3 weken voor de bijeenkomst wordt 50% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij afmelding 1 week voor de cursus of masterclass wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht.

Het kan voorkomen dat de docent door ziekte of andere urgente omstandigheden plotseling verhinderd is. U ontvangt dan uw cursusgeld retour. Physioknowledge is evenwel niet verantwoordelijk voor uw misgelopen inkomsten, omdat u deze dagen had vrijgehouden. U kunt in die situatie Physioknowledge niet verantwoordelijk stellen.

 

Bewijs van deelname

Aan het eind van de cursus of de masterclass krijgen de deelnemers een bewijs van deelname uitgereikt.

 

Disclaimer

Physioknowledge is niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat door het volgen van cursussen of masterclasses of voor toepassing van de behandelde leerstof tijdens deze bijeenkomsten.

Klik hier voor de volledige Disclaimer en Privacy Policy van Physioknowledge

 

Klachtenregeling

Klik hier voor de Klachtenregeling van Physioknowledge